Driemaal scoren in één stand op Maintenance Next!

VOMI, World Class Maintenance en de VOMI academie bieden een ‘one-stop-shop’ als het gaat om de ontwikkeling van de onderhoudsprofessionals. Kom langs in onze stand en laat je inspireren over de volgende topics!

De VOMI verenigt de dienstverleners die een cruciale bijdrage leveren aan het professionele onderhoud van assets in de Nederlandse procesindustrie. De VOMI draagt er zorg voor dat er veilig en efficiënt kan worden gewerkt. Bij onze stand vertellen we je graag meer over de laatste ontwikkelingen rondom veiligheid, professionalisering/arbeidsmarkt en optimalisatie. Maar ook over de projecten VOMI Veilig, het breed toegepaste Chroom-6 protocol, het Optimalisatiemodel en de mogelijkheden om aan te sluiten bij de VOMI.

World Class Maintenance (WCM) is het netwerk voor ‘smart maintenance’ in Nederland. In fieldlabs en projecten wordt onderzoek verricht naar en kennis ontwikkeld over belangrijke onderhoudsthema’s. Assetowners, contractors, leveranciers en kennisinstellingen werken hierin nauw samen. De gevalideerde kennisproducten worden gedeeld in WCM Vector, hét kennisplatform en dé learning community op het gebied van onderhoud- en assetmanagement. Wij informeren je graag over de activiteiten van WCM en de meerwaarde van het lidmaatschap.

De VOMI Academie is de opleider van én voor de industrie en richt zich op de ontwikkeling van de workforce. Organisaties kunnen nog efficiënter en effectiever opereren indien hun medewerkers over de juiste competenties beschikken. De leeroplossingen hiervoor worden ontwikkeld in samenwerking met VOMI-leden, want zij kennen de pijnpunten waarmee de industrie dagelijks kampt. Benieuwd wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen, we gaan graag met je in gesprek.

Kortom: alleen al een bezoekje aan onze gezamenlijke stand 5.307 maakt jouw komst naar de Maintenance Next beurs de moeite waard. Klik hier voor gratis toegang. 

// COUNT UP ANIMATIE