Inspirerende training ‘Het Goede Gesprek” | KWS

Onlangs hebben wij de inspirerende training ‘Het goede gesprek’ bij KWS Infra mogen verzorgen!

We organiseerden een dagdeel speciaal om projectleiders en bedrijfsleiders te inspireren. De persoonlijke vaardigheden en handvatten van de deelnemers werden opgefrist, met onderwerpen zoals ontwikkelgericht leidinggeven, gedragsbeoordeling en omgaan met weerstand. Daarna werd er gereflecteerd op de
eigen performance en daagden we de deelnemers uit met rollenspellen met acteurs.

💭 Jack Backx | Hoofd bedrijfsbureau KWS Infra Roosendaal
“De trainingsmiddag ‘Het Goede Gesprek’ was goed georganiseerd en positief ingestoken. Door de inzet van een acteur werd er een stukje ongemak gecreëerd, waarbij mensen uit hun comfortzone werden gehaald. Door een goede structuur te gebruiken in een gesprek word je je bewust van het gesprek dat je voert en wat je eruit kan halen. Er werd tijdens de training een setting gecreëerd waarbij de persoon in kwestie dichtbij zichzelf blijft.”

💭 Gerald Berende | Projectleider KWS Infra Eindhoven
“Ik was aangenaam verrast over de trainingsmiddag ‘Het Goede Gesprek’. Ik was echt onder de indruk van de actrice tijdens de trainingsmiddag. Haar uitvoering kwam enorm dicht in de buurt van de werkelijkheid. De aanpak van de training was vernieuwend en verfrissend, en dat is zeker de verdienste van de trainer.”

Het was een inspirerend en interactief programma! Bedankt Bettina van Loenhout , KWS Infra